WAT IS EEN CLOUD CRM?

Een cloud Customer Relationship Management of Cloud CRM is in essentie een online klantinformatie systeem. Tegenwoordig kan een CRM veel meer dan alleen klanten registeren. Een CRM kent vele functionaliteiten, maar niet voor elk bedrijf is elke functionaliteit van toepassing. Wij kijken naar uw organisatie als geheel en brengen dataprocessen in kaart. Op basis daarvan maken wij een op maat cloud based CRM systeem. Heeft u een specifieke behoefte? Wij denken met plezier met u mee. Neem contact met ons op via het contactformulier.

cloud crm systeem

BACK-UPS & BEVEILIGING

Uw bedrijfsinformatie mag uiteraard niet op straat belanden. Verwerkt u persoonsgegevens, zoals voorgeschreven uit de AVG? Dan moet u meerdere beveiligingsmaatregelen treffen. Beveiliging van onze systemen hebben wij hoog in het vaandel. Om de veiligheid van uw data te waarborgen hebben wij meerdere maatregelen getroffen.

Het CRM systeem bevindt zich in een beveiligde cloud. De server zal een directe verbinding maken met uw computer, waardoor het onderscheppen van informatie praktisch onmogelijk is. Daarnaast logt u altijd in op in een beveiligde omgeving. De omgeving is beveiligd met een SSL certificaat. Dit is te herkennen is aan het slotje naast de URL.

Elke avond wordt er automatisch een back-up gemaakt. De back-up wordt opgeslagen op een aparte beveiligde cloud en drie maanden bewaard.

GROEIEN

Gaat uw bedrijf voor groei? Dan is het belangrijk dat uw CRM systeem met uw bedrijf meegroeit. Wij zetten een essentiële basis neer die gemakkelijk op te schalen is. Mocht u in de toekomst nieuwe activiteiten ontplooien, dan is het systeem in no-time aangepast.

processen in de crm cloud

CRM
HET ZIT IN ONS DNA